Нашата Цел

Овој веб сајт е наредниот чекор на нашиот постоечки професионален тим кој има за цел да ви помогне за точниот избор на Вашите потреби.

Нудиме услуга со која сакаме да добиете точен дел на разумна цена со однапред утврдена дата на испорака.

Сајтот е оптимизиран за работа како на Персонални Десктоп Копмјутери така и на Мобилни апарати (телефони и таблети)


Сопственост

www.avtodelovi.com.mk е сопственост на АВТОПАРТС - ОНЛАЈН ДОО Струмица


контакт мејл:             [email protected]

контакт телефон:     +389 71 267 666